Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твКаквито и очаквания да е

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твКаквито и очаквания да е
Коментари Харесай

Кънчо Стойчев: Само болен мозък може да си помисли, че третия мандат ще отиде при Христо Иванов

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Каквито и упования да е имало във връзка с третия мандат, кой ще го получи, това са били едни нелогични и неразумни упования. Няма никаква идикация, че групата на Мая Манолова ще успее да сформира държавно управление. Освен това въпреки всичко 12-13 души, нали разбирате по какъв начин наподобява?

Това разяснява в ефира на Нова тв Кънчо Стойчев.

Второ, президентът преди президентски избори да даде на Христо Иванов мандата, това единствено болен мозък може да си го намерения. Така че, това че е имало очаквмания, нищо не значи. Здравата политическа логичност прелестно знае, че мандата ще отидат в Българска социалистическа партия. А това, че някакви жители политиканстват и се вършат на политици, поставят на всички места червени линии, мога да го оприлича единствено на две картинки. Едното е детската градина, а другото са сектентските организации. Това са секти. Е, не трябва да ни ръководят секти. Това би трябвало да изчезне, в случай че желаеме въобще да има ръководство. Хората гласоподават, с цел да съставмят политиците ръководство. Сега отново ще гласоподават и явно ще изметат тези, които са ги излъгали, уточни той.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР